românăenglishitalianodeutschfrançais  

caută:
SoluŢii setMobile
SFA FESTINO
Mark
Vending Automation
Horeca
     
 
Vending Automation - Avantaje
  • Modul de lucru al fillerilor este imbunătăţit în mod fundamental. Aceştia au la dispoziţie, pe dispozitivul mobil pocket pc, lista activităţilor pe care trebuie să le îndeplinească la clienţi (auditare, încasare, reaprovizionare). Lista este actualizată automat de către supervizorul aflat pe teren sau la cartierul general al firmei. Acesta vizualizează rezultatul activităţilor precedente şi programează activităţi noi de indeplinit pentru filler.

  • Modul de verificare a intrărilor şi ieşirilor de materii prime din depozit, a încasărilor sub formă de bani şi jetoane este îmbunatăţit fundamental. Pe baza auditului, sistemul generează automat borderoul zilnic de încasări şi borderoul zilnic de marfă pentru fiecare filler.

  • Modul de gestiune al apelurilor de intervenţie de la clienţi este îmbunătăţit fundamental: gestiunea se realizează prin inscrierea intervenţiei în baza de date fie direct de către client, prin accesul la o pagină web, fie de către un operator logistic contactat telefonic de client. Semnalările de intervenţie sunt transformate în activităţi de realizat pentru echipa din teren.

  • Clienţii operatorilor de vending au acces la o pagină personalizată, unde işi pot consulta situaţia consumului, cererilor de intervenţie şi a facturilor.

 

Linkuri rapide
Contact

Tel/Fax: 0040 21 2124466
mastermobile@setmobile.ro